Employment

Vacature voor medewerker artist/label support, digitale distributie, streaming en content

The Source is in verband met groei van de digitale markt op zoek naar een fulltime medewerker.

The Source

Reeds 30 jaar lang is The Source een toonaangevende dienstverlener in de entertainmentindustrie met voornamelijk onafhankelijke, vaak internationale platenlabels en artiesten als partner. Vandaag de dag concentreren wij ons op digitale distributie; het verwerken en beschikbaar maken van muziek van onze partners op digitale platformen zoals iTunes, Apple Music, Spotify, etc. Daarnaast begeleiden wij onze partners in het inzichtelijk maken en beheren/exploiteren van hun catalogus; het beheren en handhaven van hun auteursrechten; het verwerken en afrekenen van royalties en het bewaken van alle processen die daarmee samenhangen.

Daarnaast hebben we inpandige studio’s waarin we historische, analoge audio- en video-opnamen kunnen digitaliseren en restaureren, nieuw materiaal kunnen creëren en verbeteren en dit alles geschikt maken voor exploitatie en digitale distributie.

Ondanks dat het grootste deel van onze dienstverlening zich op IT- en automatisering baseert, zijn we een zeer benaderbaar entertainmentbedrijf dat onze klanten persoonlijke aandacht geeft en hun “taal” spreekt.

Bij ons draait alles om de muziek

In verband met groei van de (digitale) markt en onze catalogus, willen we ons team van zes medewerkers in Ridderkerk uitbreiden.

Functieomschrijving

In deze functie ondersteun je onze account- en contentmanagers bij het voorbereiden, promoten en analyseren van onze releases en hun resultaten. Daarnaast geef je eerste lijn support aan onze partners en begeleid je hen naar een succesvolle exploitatie. Een onderdeel hiervan is het meedenken over en maken van content; ontwikkelen van strategieën en het opzetten van social media campagnes. We zijn op zoek naar een behulpzame, geduldige en creatieve persoon met oog voor detail. Iemand die graag meer ervaring wil op doen bij de allround ondersteuning van ons team en onze partners. Je wordt in deze functie een volwaardig onderdeel van het team, waarbij je voldoende ruimte hebt om eigen invulling te geven aan je dagelijkse werkzaamheden en je persoonlijke ontwikkeling.

Werkzaamheden

Onder de dagelijkse werkzaamheden van deze functie vallen o.a.:

 • Bijhouden en afhandelen van support tickets
 • Telefonische support bij vragenvan onze partners
 • Bijhouden en afhandelen van claims
 • Bijhouden van social media
 • Analyseren en rapporteren van online resultaten
 • Maken en bijhouden/controleren van playlists en artiesten profielen

Functieprofiel

 • Bij voorkeur een relevante studie(muziek/entertainment)
 • Grote affiniteit met muziek en social media
 • Beheersing van de Engelse taal in woord en schrift
 • Goede communicatieve vaardigheden
 • Kennis van het Office pakket is een must
 • Kennis van databases is een pré
 • Oog voor detail
 • Proactief, flexibel en assertief

The Source biedt goede marktconforme arbeidsvoorwaarden en resultaatgerichte ontwikkelingsmogelijkheden. Het salaris voor deze functie is sterk afhankelijk van hoe goed je in het profiel past en van je kennis en ervaring. In verband hiermee is het aanvangssalaris logischerwijze nader overeen te komen, maar dit ligt in de orde van grootte tussen de €1.750 en € 2.500 euro bruto per maand bij een fulltime dienstverband.

Heb je interesse voor deze functie of wil je meer informatie, mail dan, bij voorkeur voorzien van je motivatie en CV naar vacature@the-source.eu


Partner login console


Keep me signed in